i-Catch agency

I-Catch agency vertegenwoordigt en distribueert Nederlandse en buitenlandse unieke fashion merken. Dit Rotterdams agentschap is in 2011 opgericht door ondernemer Yanto Drogt. Bij i-Catch agency, richten wij ons op professioneel opbouwen van onze labels met een visie en een passie.


Product DESIGn & CONSULTANCY

Door jarenlange ervaring in de schoenbranche begeleiden en adviseren Yanto Drogt en zijn zakenpartner Johan Sluimers bedrijven met ontwerpen, ontwikkelen en produceren van private schoenenlabels en bedrijfschoenen onder de naam SHOENIQ PROJECTS. Samen met de opdrachtgever wordt er een gedegen plan gemaakt waarbij het ontwerp tot productieproces volledig uitgewerkt is en wordt dit uiteindelijk gepresenteerd bij de klant op locatie of in de showroom. Tot slot kunnen bedrijven geadviseerd worden hoe zij een product het beste in de markt kunnen zetten.     

Yanto heeft samengewerkt met het Nederlandse merk Indigo People en samen hebben zij een sneaker ontworpen. Deze sneaker is verkrijgbaar bij geselecteerde retailers wereldwijd. Johan heeft ruim 6 jaar ervaring als schoenen ontwerper en heeft meerdere labels geholpen met sneakers waaronder zijn laatste project met Rotterdams sneakerlabel Diversité.    

 
 

 

OVER ONS

I-Catch agency is opgericht in 2011 door ondernemer Yanto Drogt. Na ruim 4,5 jaar werkzaam geweest te zijn als sales representative bij een schoenendistributeur besloot hij zijn lang gekoesterde droom achterna te gaan en startte zijn eigen mode agentschap. De merken waar hij destijds verantwoordelijk voor was waren Japan Blue, Glagla shoes en Principle footwear. Sinds 2012 is Yanto ook oprichter en ontwerper van zijn eigen schoenenlabel genaamd Blue Days Footwear het eerste op jeans geïnspireerde schoenenlabel ter wereld.   

Yanto Drogt

Yanto Drogt

 

CONTACT

 

I-Catch agency
Watermanweg 30
3067 GG Rotterdam
info@i-catch-agency.com

Yanto Drogt.png
 
Juan Castro Quintero.png

Yanto Drogt
Managing director & agent
+31 6 534 979 10
yanto@i-catch-agency.com

 

Johan Sluimers
Product designer
+31 6 412 735 07
johan@i-catch-agency.com

 

 
i-Catch Agency
sbb-beeldmerk.png