i-Catch agency

I-Catch agency vertegenwoordigt en distribueert Nederlandse en buitenlandse unieke fashion merken. Dit Rotterdams agentschap is in 2011 opgericht door ondernemer Yanto Drogt. Bij i-Catch agency, richten wij ons op professioneel opbouwen van onze labels met een visie en een passie.


brands

I-Catch agency vertegenwoordigd en distribueert Nederlandse en buitenlandse unieke fashion merken. Wij richten ons op professioneel opbouwen van onze labels met visie en passie. Wij streven er altijd naar om onze klanten en consumenten de beste service en kwaliteit te bieden.

Blue Days Footwear.png

Blue Days Footwear is een Dutch-based schoenenlabel opgericht in 2012. Oprichter en designer Yanto Drogt heeft een passie voor denim. Hij creëert unieke schoenen door klassieke brogue-ontwerpen te combineren met eigentijdse materialen. Alle schoenen worden geproduceerd in Portugal van selvedge denim in combinatie met hoge kwaliteit leer en suede. 

Blue Days Footwear Brogue Smith
 
LOGO FINAL new 1 transparant png.png

Ontwerpster Sharifah Isa maakt dames, heren, kinderkleding en accessoires van denim-overblijfselen. Elke item is uniek en deze worden in kleine oplage gemaakt van gedeconstrueerde jeans in verschillende tinten blauw, gecombineerd met een breed scala van hoogwaardige stoffen en leer.

kleding_18_aangepast.jpg
 
Notabag.png

Notabag is een jong, bekroond Duits merk opgericht door Adnan Alicusic. Notabag is een slimme combinatie van tas en rugzak. Trek aan de hengsels en je maakt van de duurzame boodschappentas een comfortabele rugzak. Het heeft een onderscheidende vorm waardoor het naadloos kan transformeren. In de tas zit een klein vakje voor bijvoorbeeld je sleutels en portemonnee. Als je de tas niet gebruikt dan kan je hem makkelijk in ditzelfde vakje opvouwen. Zo kan je 'm compact meenemen en heb je altijd een extra tas bij de hand. 


 

Interesse in onze merken? Neem contact met ons op! 

info@i-catch-agency.com

 
i-Catch Agency
sbb-beeldmerk.png